PARSIS Pirtsakka parsakaalisosekeitto 300g

Tämä pirteän sitruunainen ja yrttinen luomuparsakaalisosekeitto Parsis on valmisruokamarkkinat mullistava keksintö. Paksu ja täyteläinen keitto on kokonainen ateria jo sinällään. Ekstra-neitsytoliiviöljy, kookos sekä vatsalle hellävarainen herneproteiini takaavat, että tällä keitolla lähtee nälkä – ja se pysyy poissa pitkään.

You’ll find the Ketokamu ready meals in stores!

Keitto sopii erinomaisesti ketoruokavalioon, mutta viljattomana, gluteenittomana, maidottomana, vegaanisena ja hurjan ravinteikkaana se sopii mahtavasti kaikille, jotka haluavat päivittää ruokavaliotaan parempaan.

Tämä kuopiolaisen perheyrityksen Kasvis Gallerian Ketokamulle valmistama tuhti keitto on tehty rakkaudella ja ilman kompromisseja. Korkealaatuisten raaka-aineiden toimittajana on mm. Foodin. Uskomme, että aitoja aineksia käyttämällä syntyvät parhaimmat, ravitsevimmat ja terveellisimmät tuotteet, siksi emme käytä lisäaineita tässäkään keitossa.

Nappaa hyllystä mukaasi pirtsakka Parsis — maista, täyty ja ihastu!

Tuote on: KETOGEENINEN, VEGAANINEN, VILJATON, SOIJATON, GLUTEENITON, MAIDOTON

Ingredients

Vesi, luomuparsakaali (35,6 %), Foodinin luomuekstra-neitsytoliiviöljy (10,7 %), Foodinin luomukookosmanna (9 %), luomusipuli, Foodinin luomuherneproteiini (1,7 %), Foodinin luomusitruuna-inkiväärimehu, luomuvalkosipuli, merisuola, mausteyrtit: Foodin Provencen yrtit, luomu.

Nutritional value

Ravintosisältö / 100 g:

Energia 734 kJ / 175 kcal
Rasva 16,7 g
josta tyydyttynyttä 6,6 g
Hiilihydraatit 1,7 g
josta sokereita 0,7 g
Ravintokuitu 2,9 g
Proteiini 3,7 g
Suola 0,8 g

Store locator

Over 80 locations!

You’ll find Ketokamu soups in these stores! Can’t find your local shop? Mention Ketokamu to your store manager!

   0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Keto cookies are delicious, right? We use cookies in order to provide you with a tailored experience and content suited just for you! Privacy Policy