KUKKIS Itämainen luomukasvissosekeitto 300g

Samettisen sileä ja maukas kasvissosekeitto, joka toimii sellaisenaan kokonaisena ateriana. Mm. viljattomaan, gluteenittomaan, maidottomaan, vegaaniseen ja ketoruokavalioon sopiva keitto sisältää aimo annoksen proteiinia ja oikeasti hyviä rasvoja — eikä lainkaan lisäaineita!

You’ll find the Ketokamu ready meals in stores!

Keittoon on lisätty vatsaystävällistä luomuherneproteiinia, joten se toimii erinomaisena proteiininlähteenä ja pitää kylläisyyttä yllä pitkään. Makua keitto saa currysta sekä inkivääristä. Sakeutta ja samettisuutta tuo kookosmanna, eli kookospähkinän jauhettu sisus. Ekstra-neitsytoliiviöljyn määrää ei ole säästelty: tällä luonnon omalla aineella on monia hyödyllisiä ominaisuuksia!

Kukkiksen on valmistanut kuopiolainen perheyritys Kasvis Galleria. Kookosmannan, oliiviöljyn ja mausteet on toimittanut Foodin. Suosimme suomalaista ja haluamme tukea paikallisia yrityksiä — keitolla onkin avainlippumerkki.

Suosittelemme Kukkista kaikille, jotka haluavat päivittää ruokavaliotaan parempaan — helposti ja nopeasti!

Tuote on: KETOGEENINEN, VEGAANINEN, VILJATON, SOIJATON, GLUTEENITON, MAIDOTON

Ingredients

Vesi, luomukukkakaali (16,1 %), Foodinin luomuekstra-neitsytoliiviöljy (10,7 %), Foodinin luomukookosmanna (9 %), luomuporkkana, luomupalsternakka, luomusipuli, Foodinin luomuherneproteiini (2,8 %), luomuinkivääri, merisuola, mausteseos: Foodin luomucurry.

Nutritional value

Ravintosisältö / 100 g:

Energia 698 kJ / 167 kcal
Rasva 16,7 g
josta tyydyttynyttä 6,6 g
Hiilihydraatit 2,2 g
josta sokereita 0,9 g
Ravintokuitu 2,3 g
Proteiini 3,5 g
Suola 0,8 g

Store locator

Over 80 locations!

You’ll find Ketokamu soups in these stores! Can’t find your local shop? Mention Ketokamu to your store manager!

   0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Keto cookies are delicious, right? We use cookies in order to provide you with a tailored experience and content suited just for you! Privacy Policy